Kom jij ons team versterken?

Werken bij Retail Media Support betekent vanuit een zelfstandige rol, binnen een gedreven team, het verschil maken!

Welkom op de vacaturepagina van Retail Media Support!

Bekijk de openstaande vacatures. Zie je momenteel geen match bij de vacatures maar je denkt in een andere rol mogelijkheden te zien binnen ons team? Go for it! Stuur een motivatie naar [email protected]

Ons kantoor bevindt zich in Capelle aan den IJssel waar wij momenteel één vaste kantoordag aanwezig zijn. Wij werken grotendeels vanuit huis. Wij kijken voor de invulling van de verschillende rollen allereerst naar de juiste match. Het is wel een pré als je op redelijke afstand van ons kantoor woont want we hebben de ambitie om elkaar met grotere regelmaat te kunnen zien op kantoor.

Het online kanaal is onze passie maar offline met collega’s is belangrijk!  

We groeien sterk en we zitten nog boordevol ideeën. Buiten je eigen verantwoordelijkheden is er ruimte om eigen ideeën te pitchen en vervolgens toe te passen of uit te voeren; Maak het verschil en draag bij aan de groei van de toekomst! 

Retail Media Support gaat zorgvuldig om met personeel. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en we hechten veel belang aan een goede werksfeer. Er staat een sterk team dat enthousiast werkt aan onze missie.

We ontmoeten je graag! 

 

OPENSTAANDE VACATURES

Content Medewerker AlleFolders app (Thuiswerk)

Social Media Medewerker PromoPromo (Thuiswerk)