Meer bezoekers

online en offline

Retail Media Support is jouw partner op het gebied van ​digitale folderverspreiding in Nederland en België!

Over ons

Bij Retail Media Support kun je via de platformen AlleFolders en PromoPromo ​terecht voor een uitgebreid aanbod van folders van verschillende winkels, ​waaronder supermarkten, drogisterijen, elektronica winkels, woonwinkels, ​tuincentra, bouwmarkten, kledingwinkels en meer.


Naast de vele voordelen dat dit voor consumenten meebrengt, heeft Retail ​Media Support de missie een verbinding te zijn tussen retailers en gebruikers ​en zo retailers te helpen hun doelgroep effectief te bereiken. Retailers kunnen ​bij AlleFolders en/of PromoPromo hun folders en aanbiedingen plaatsen en ​daarmee een groot publiek bereiken dat actief op zoek is naar koopjes en ​aanbiedingen. Daarnaast bieden wij nog vele andere diensten aan.




Met ruim 850.000 unieke maandelijkse bezoekers bedienen wij ​huishoudens met alle folders uit Nederland (AlleFolders) of België ​(PromoPromo).


Ongeveer 70% van onze bezoekers zijn vrouwelijk. Dit is een waardevolle ​doelgroep, met name in de leeftijdscategorie 25-44 jaar, daar deze groep ​veelal verantwoordelijk is voor de uitgaven van het gezinsbudget.


Gebruikers kunnen doormiddel van de categorieën, het aanmaken van ​favorieten, de zoekfunctie of het maken van een boodschappenlijst ​gemakkelijk inzichtelijk maken waar de beste aanbiedingen of producten ​te vinden zijn.


Met de locatie functie kunnen de apps dusdanig worden ingesteld dat de ​aanbiedingen op een praktische afstand van de gebruiker te verkrijgen ​zijn.

Digitale folders


Via onze mobiele apps en websites, ​met miljoenen bezoeken per maand ​in Nederland en België, kunnen we ​gerichte promoties inzetten en het ​verkeer naar je (online) winkel ​verhogen.


Data inzicht


Meten is weten. Door middel van ​onze data krijg je een duidelijk zicht ​op de belangrijkste parameters om de ​ROAS van je campagne te ​beoordelen. Impressies, reads, clicks, ​time on page. Door onze ​samenwerking met Accurat kunnen ​we ook inzichten verschaffen over ​het effect van je digitale folder op het ​fysieke winkelbezoek.



Online advertising


Onze bezoekers komen trouw en ​regelmatig kijken naar interessante ​aanbiedingen. De ideale plaats en ​moment om deze doelgroep te ​bereiken met je display campagne. ​We verwijzen ze graag door naar een ​product, online assortiment of naar je ​winkel.


Enkele retailers waar wij mee samenwerken

Werken bij Retail Media Support betekent vanuit een zelfstandige ​rol, binnen een gedreven team, het verschil maken!


Ons kantoor bevindt zich in Capelle aan den IJssel waar wij ​momenteel één vaste kantoordag aanwezig zijn. Wij werken ​grotendeels vanuit huis. Wij kijken voor de invulling van de ​verschillende rollen allereerst naar de juiste match.


We groeien sterk en we zitten nog boordevol ideeën. Buiten je eigen ​verantwoordelijkheden is er ruimte om eigen ideeën te pitchen en ​vervolgens toe te passen of uit te voeren; Maak het verschil en draag ​bij aan de groei van de toekomst!


Onze openstaande vacatures:


Content Medewerker AlleFolders app (thuiswerk)

Social Media Medewerker PromoPromo (thuiswerk)


Zie je momenteel geen match bij de vacatures maar je denkt in een ​andere rol mogelijkheden te zien binnen ons team? Go for it! Stuur ​een motivatie naar marcella@allefolders.nl

Hoe kunnen we jou

verder helpen?

Vul het contactformulier hiernaast in. Wij komen graag ​zo snel mogelijk met u in contact.





Retail Media Support B.V.

Fascinatio Boulevard 562

2909 VA Capelle aan den IJssel

In Logo Blue Vector