Onze diensten

Het platform voor publicatie van folders en advertenties
Retail Media Support heeft op dit moment twee verschillende digitale folder platformen voor Nederland en België met hieraan gekoppelde apps:
AlleFolders (NL) en PromoPromo (BE), dé apps voor slimme shoppers!
AlleFolders en PromoPromo zijn populaire apps onder Nederlandse en Belgische consumenten die op zoek zijn naar de beste deals en productinformatie.

Op deze platforms worden continu ruim 500 verschillende folders van retailers gepubliceerd, gebundeld in overzichtelijke categorieën.
Maandelijks worden er meer dan 30 miljoen folders gelezen en massaal doorgeklikt naar de webshops van deze retailers. Door te adverteren in onze apps kunt je jouw merk, producten en diensten op een gerichte manier onder de aandacht brengen van een groot publiek. Onze apps zijn beschikbaar voor zowel iOS als Android, waardoor je een brede doelgroep kunt bereiken.
De apps zijn ongeveer 4 miljoen keer gedownload, en blijven nog fors groeien.

Digitale folders
Door het inzetten van digitale folders kan je je doelgroep blijven bereiken met, nog steeds populaire, folders. Zeker nu de Ja-Ja sticker steeds meer terrein wint en het bereik van de papieren folder dalende is, een interessante en efficiënte optie.

Display Advertising
Ook bieden we de mogelijkheid rechtstreeks advertentieruimte te boeken op onze apps en websites. Jullie banners worden prominent en doelgericht weergegeven om zo jullie doelgroep efficiënt te bereiken als ze hun aankopen aan het voorbereiden zijn.
Wil je meer weten over onze advertentiemogelijkheden en tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen helpen jouw bedrijf te laten groeien!Veelgestelde vragen:

De PromoPromo app is een mobiele applicatie waarmee gebruikers gemakkelijk de nieuwste reclamefolders en promoties van bekende winkels in België kunnen bekijken. De app biedt een overzicht van alle actuele aanbiedingen, kortingen en deals van verschillende winkels, supermarkten en andere retailers, waardoor gebruikers gemakkelijk geld kunnen besparen op hun dagelijkse boodschappen en andere aankopen.

Naast het tonen van de nieuwste reclamefolders, biedt de PromoPromo app ook handige functionaliteiten zoals het opslaan van favoriete folders en aanbiedingen, het maken van boodschappenlijstjes en het delen van interessante deals met vrienden en familie.

Met de PromoPromo app heb je dus altijd de nieuwste aanbiedingen bij de hand en hoef je niet meer door stapels papieren folders te bladeren om op zoek te gaan naar de beste deals. Door simpelweg de app te openen, kun je direct bekijken welke winkels er in de buurt zijn en welke actuele aanbiedingen er zijn.

De PromoPromo app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en kan gratis worden gedownload in de App Store en Google Play Store. Met meer dan 2 miljoen tevreden gebruikers is de PromoPromo app de perfecte manier om geld te besparen en altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en promoties van jouw favoriete winkels.

Naast de PromoPromo app voor België heeft het bedrijf ook een zuster app voor Nederland: de AlleFolders app. Deze app biedt dezelfde functionaliteiten als de PromoPromo app, maar dan voor Nederlandse retailers en supermarkten.

Met de AlleFolders app hebben gebruikers toegang tot de nieuwste reclamefolders en aanbiedingen van bekende Nederlandse winkels en supermarkten, zoals Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Kruidvat, Action en nog veel meer. De app is gemakkelijk in gebruik en biedt een handig overzicht van alle actuele aanbiedingen en kortingen.

Net als de PromoPromo app biedt de AlleFolders app ook handige functies, zoals het opslaan van favoriete folders en aanbiedingen en het maken van boodschappenlijstjes. Daarnaast is de app volledig gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Of je nu in België of Nederland woont, met de PromoPromo app en de AlleFolders app heb je altijd de nieuwste aanbiedingen bij de hand en kun je gemakkelijk geld besparen op je dagelijkse boodschappen en andere aankopen.

  1. Productadvertenties: Met onze productadvertenties kunt u uw producten en aanbiedingen onder de aandacht brengen van onze gebruikers. Uw advertentie wordt getoond wanneer gebruikers zoeken naar relevante producten of wanneer ze door de app bladeren. Als gebruikers uw advertentie zien, kunnen ze er direct op klikken om meer informatie te verkrijgen of om uw product te kopen.

  2. Banneradvertenties: Onze banneradvertenties zijn effectieve manieren om uw merk te presenteren aan onze gebruikers. Uw banneradvertentie wordt prominent weergegeven in de app, waardoor deze de aandacht trekt van gebruikers die door de app bladeren. U kunt uw banneradvertentie ontwerpen zoals u dat wilt, zodat deze perfect aansluit bij uw merk.

  3. Folderadvertenties: Met onze folderadvertenties kunt u uw aanbiedingen en acties presenteren in de digitale folders van onze app. Gebruikers kunnen uw folder bekijken en erop klikken om meer informatie te verkrijgen over uw producten en aanbiedingen.

  4. Push-notificaties: Met onze push-notificaties kunt u uw gebruikers op de hoogte stellen van nieuwe producten, aanbiedingen en acties. Deze notificaties worden direct naar de mobiele apparaten van onze gebruikers gestuurd, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in uw winkel.

Dit zijn slechts enkele van de advertentiemogelijkheden die we bij PromoPromo en AlleFolders aanbieden. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze advertentiemogelijkheden en hoe we u kunnen helpen om uw bedrijf te laten groeien.

Bij PromoPromo en AlleFolders zijn we trots op ons uitgebreide aanbod van folders van de beste retailers in Nederland en België. We bieden onze gebruikers dagelijks nieuwe folders aan, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen en deals.

Door dagelijks nieuwe folders aan onze app toe te voegen, zorgen we ervoor dat onze gebruikers altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen en deals. Of het nu gaat om een tijdelijke korting, een 2+1 actie of een exclusieve aanbieding, onze gebruikers vinden het allemaal in onze app.

Bij PromoPromo en AlleFolders geloven we dat het vinden van de beste deals en aanbiedingen niet moeilijk hoeft te zijn. Door dagelijks nieuwe folders toe te voegen aan onze app, maken we het onze gebruikers zo makkelijk mogelijk om te besparen op hun dagelijkse boodschappen en aankopen.

Download onze app vandaag nog en ontdek hoe we dagelijks nieuwe folders toevoegen aan ons aanbod. En als u wilt adverteren in onze app, neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw merk en producten te promoten bij onze gebruikers.

Bij PromoPromo en AlleFolders zijn we trots om aan te kondigen dat onze apps volledig gratis te downloaden zijn! Onze apps zijn beschikbaar voor zowel iOS als Android en kunnen gemakkelijk worden gedownload vanuit de App Store of Google Play.

Onze gratis apps bieden gebruikers de mogelijkheid om altijd en overal op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en deals van de beste retailers in Nederland en België. Met ons uitgebreide aanbod van folders en advertenties, vinden onze gebruikers altijd de beste deals en aanbiedingen voor hun dagelijkse boodschappen en aankopen.

Het downloaden van onze app is snel en gemakkelijk. Met slechts een paar klikken heeft u toegang tot duizenden folders en advertenties van de beste winkels in Nederland. Bovendien is onze app zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren, waardoor u snel en gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt.

Maar dat is nog niet alles. Bij PromoPromo en AlleFolders zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze app. We voegen regelmatig nieuwe functies toe en verbeteren de gebruikerservaring om ervoor te zorgen dat onze gebruikers altijd de best mogelijke ervaring hebben.

Dus waar wacht u nog op? Download onze gratis app vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk het is om te besparen op uw dagelijkse boodschappen en aankopen. En als u wilt adverteren in onze app, neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw merk en producten te promoten bij onze gebruikers.

 

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw producten en aanbiedingen onder de aandacht te brengen van duizenden potentiële klanten? Overweeg dan om te adverteren in de PromoPromo en AlleFolders apps!

Onze apps hebben een grote en groeiende gebruikersbasis die dagelijks op zoek is naar de beste aanbiedingen en deals van de beste retailers in Nederland. Als adverteerder in onze apps bereikt u een zeer gerichte en betrokken doelgroep die actief op zoek is naar uw producten en diensten.

Adverteren in onze apps is eenvoudig en betaalbaar, en biedt u de mogelijkheid om uw merk te promoten en uw verkoop te stimuleren. U kunt kiezen uit verschillende advertentieformaten en targetingopties om ervoor te zorgen dat uw advertenties worden weergegeven aan de juiste doelgroep.

Daarnaast bieden wij onze adverteerders regelmatige rapportages over hun campagneprestaties, zodat u altijd op de hoogte blijft van de resultaten van uw advertenties. Dit stelt u in staat om uw campagnes voortdurend te optimaliseren en te verbeteren om uw doelen te bereiken.

Bij PromoPromo en AlleFolders zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke ervaring voor zowel onze gebruikers als onze adverteerders. We hebben een team van ervaren professionals die u graag helpen om een campagne op te zetten die past bij uw doelen en budget.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw merk en producten onder de aandacht te brengen van duizenden potentiële klanten in Nederland.