Missie

 

Retail Media Support heeft als doel om consumenten en bedrijven bij elkaar te brengen zodat consumenten het maximale uit hun inkomen halen en bedrijven hun doelgroep op tegen lage kosten kunnen bereiken. Dit doen we door relevante aanbiedingen van adverteerders overzichtelijk te tonen in onze apps en websites.

In Nederland doen we dat via de app AlleFolders en website www. AlleFolders.nl en in België via de app PromoPromo en de website www.promopromo.be.

In onze apps en websites vind je een uitgebreid aanbod van folders van verschillende winkels, waaronder supermarkten, drogisterijen, elektronica winkels, woonwinkels, tuincentra, bouwmarkten, kledingwinkels en meer. We helpen consumenten met zoeken door de veelheid aan aanbiedingen door het aanmaken van favorieten, aanbiedingen in de buurt te tonen, een zoekfunctie, een bewaarfunctie en nog veel meer.

In beide landen hebben inmiddels 2 miljoen APP downloads gekregen. Met ca 1.000.000 maandelijks actieve gebruikers bedienen wij vele huishoudens met de promoties en aanbiedingen van Nederland en België. Hiermee zijn we marktleider in de Benelux. Een aantal gebruikers dat ook nog steeds doorgroeit.

Met dit grote lezersbestand helpen we adverteerders hun doelgroep effectief te bereiken. Adverteerders kunnen bij AlleFolders en/of PromoPromo hun folders en aanbiedingen plaatsen en zo een groot publiek bereiken dat actief op zoek is naar koopjes en aanbiedingen. Met een focus op gezinnen zitten we voor veel bedrijven we recht in hun doelgroep.

Adverteerders helpen we verder met diensten als doorlinken naar de webshop zodat consumenten direct kunnen bestellen en gedetailleerde analyses van hun winkel en webshop bezoek. Adverteerders die geen folder hebben helpen we met het creëren van een online-folder.

We hebben ervoor gekozen om puur online te communiceren. Zo houden we onze ecologische voetafdruk laag. Bij de inrichting van onze automatisering houden we stroomverbruik zo minimaal mogelijk.

Maarten van Deurzen, Oprichter

Feedback van onze gebruikers

De gebruikers van onze apps en websites staan bij ons centraal. In zowel de Google Playstore als in de Apple store hebben wij een gemiddelde waardering van 4,6 ster (van de 5 sterren).

Met 820.000 maandelijkse bezoekers en 550.000 wekelijkse bezoekers bedienen wij vele huishoudens met de promoties en aanbiedingen van Nederland en België. Daar zijn we zuinig op en blijven graag in contact met onze gebruikers om de waardering hoog te houden. De reviews in de stores houden we nauwlettend in de gaten en geven onze gebruikers ook binnen het platform de mogelijkheid voor suggesties en opmerkingen via onze klantenservice. Hieronder een paar voorbeelden van reviews uit the Playstore: